Partneri & Prijatelji

SARADNJA

Ukoliko ste zainteresovani za druženje sa nama, razmenu vesti, razmenu banera, Vaših aktivnosti vidljivih na našem internet mestu, mobilnoj aplikaciji i newsletter-u, budite slobodni da nam pišete na našu mail adresu, rado ćemo Vam odgovoriti.  Kontakt mail adresa: office@nomcentar.com

U nastavku se nalaze organizacije i pojedinici sa kojima smo imali od osnivanja udruženja saradnju i koje rado preporučujemo.

 

Evropska nagrada mladih

Digitalne tehnologije najkorisnije su onima koji su socijalno isključeni, diskriminisani zbog svog pola, ili nemaju pristup obrazovanju. Evropska nagrada mladih angažuje mlade ljude u ono što EU Digitalna agenda želi da postigne do 2020: pravljenje digitalne tehnologije relevantne za sve građane. Dakle, godišnji konkurs bira najbolje evropske e-sadržaje od strane mladih programera i počasnih sajtova i aplikacija koje su društveno i ekološki relevantne.

Interesuje Vas da saznate nešto više o Evropskoj nagradi mladih? Posetite web sajt: http://eu-youthaward.org

KUĆA PRAVDE STRAZBUR

Kuća pravde Strazbur je nevladina organizacija čiji je jedan od ciljeva zaštita i ostvarivanje ljudskih sloboda i prava, kao i propagiranje vrednosti koje predstavlja Evropska konvencija o zaštiti ljudskih sloboda i prava.

Pored pokretanja postupka podnošenjem predstavki pred Evropskim sudom za ljudska prava, Kuća pravde, bavi se i istraživanjima i monitoringom, organizovanjem konferencija i seminara.

Više informacija: http://www.kucapravde.org/

RADIO BEOGRAD 202 EMISIJA INDEKS

Ponedeljak je dan za kulturu, uz rubrike ‘'Flajer'', ‘'Monokl'' zatim ‘'Studentski fokus'' koji već ima rezultate na polju umetnosti. ‘'Rehab'' reportaža I ‘'Park'' gde na svežem vazduhu kupimo sveže informacije. Utorkom smo na univerzitetima uz‘'Vodič'' za studente, a ‘'Zaštitnik prava studenata'' podseća na prava i mogućnosti u odnosu na profesore i nastavu. Rubrika UPS (Udruženi poduhvati studenata) namenjena je predstavljanju kolega koje su kreirale bitan projekat zajedničkim snagama, ‘'Auli'' i ‘'Lutajući student''. Sreda je namenjena društvenim zbivanjima. Naš internet surfer preporučuje kroz ‘'www'' izveštaj koji su to sajtovi koji pozitivno utiču na studentski džep, ali se okreće i novim tehnologijama i slobodnom vremenu. Petkom spajamo tri teme: muziku, zabavu i sport.
Više info: RADIO BEOGRAD 202 INDEKS

Are you interested in a healthy active lifestyle?

Learn about Herbalife in 30 min online info session in English - info@bikobi.at

"Svakom klijentu i njegovom problemu pristupamo ozbiljno i u nameri da pronađemo rešenje i put za realizaciju istog. Borimo se za Vas i Vaša prava".

DETALJNIJE NA LINKU OVDE.

Law office Predrag T. Savic, Belgrade.

WEBSITE 

Internet prezentacija Slobodana Bobe Petrovića

Zvanična prezentacija pesnika Slobodana Bobe Petrovića

Više info: WEBSITE

PORTAL MLADI

Portal Mladi je servis koji se trudi da svakodnevno objavljuje informacije i vesti o brojnim seminarima, obukama, treninzima, stipendijama kako u zemlji tako i u inostranstvu, o mogućnostima za stažiranje i usavršavanje, studijskim putovanjima, poslovnim ponudama ali i drugim zanimljivim sadržajima koji doprinose kvalitetnijem informisanju i edukaciji mladih.

Više info: portalmladi.com

STUDENTSKI ŽIVOT

Studentski život je u potpunosti prilagođen zahtevima studenata i sadrži informacije koje su bitne za njihovo studiranje. Osim pregleda najnovijih studentskih vesti, portal sadrži brojne informacije o studiranju u zemlji i inostranstvu, studentskim praksama i stipendijama, studentskim organizacijama, obukama, zapošljavanju studenata, studentskim domovima i  restoranima… Pored ovih, tu su i teme vezane za zabavu i slobodno vreme studenata, muziku,  sport i sl.

Više info: STUDENTSKI ZIVOT WEBSITE

SUPER RADIO NIŠ

Ako cenite i rado slušate kvalitetnu rok muziku, želite da pored poznatih i već dokazano dobrih, čujete kvalitetne izvođače, koji se još nisu afirmisali, ako ste za „probranu“ pop muziku, garantovano bez trilera – onda je naša adresa (www.superradio.rs) pravo mesto za vas. Vadimo iz naftalina ostvarenja ljudi, koje ne bi smo smeli da zaboravimo, govorimo o postupcima kojih se treba stideti, ali i o onim koje treba češće upražnjavati. Podržavamo mlade i starije, skrajnute i nedovoljno popularne, talentovane i pametne – koji ne znaju „prave ljude“, koji nemaju „dovoljno vremena“ za uspeh, koji nisu odabrali „pravu političku opciju“! Smislen i svrsishodan društveni angažman Nišlija, kulturni underground na dnevno svetlo, muzička dekontaminacija – to je naša krajnja destinacija.

Više info: SUPER RADIO NIS WEBSITE

LEGEND RADIO

Legend radio je počeo sa radom 1. avgusta 2013. godine i prvi je i jedini radio u Srbiji koji se bavi isključivo kulturom, umetnošću, naukom, ekologijom i sportom. Po pitanju strukture našeg programa, radio Legend podrazumeva internet i digitalni radio projekat, sa 24-časovnim muzičkim programom, uz povremeno uključivanje voditelja. Muzika koju možete pratiti na našem internet portalu je zabavna, i to domaća, inostrana, starija, novija, i svih žanrova i ritmova (evergrin, džez, bluz, pop, rok...). Osim muzike, na programu Legend radija možete pratiti informativne emisije iz oblasti kulture, umetnosti, nauke, ekologije i sporta, vremensku prognozu i tri autorske emisije. Program radija Legend je i interaktivan, budući da deo njegove autorizacije prepuštamo i vama, bilo u vidu vašeg muzičkog izbora (putem SMS poruka), bilo vašim učešćem u drugim delovima programa.

Više info:RADIO LEGEND 

iSerbia

iSerbia je omladinsko udruženje građana, osnovano u decembru 2011. godine, nastalo sa idejom da pomogne pojedincu ali i celom društvu. Zvuči kao preveliki "zalogaj" ali naše ambicije su takođe velike! Suočeni smo sa poražavajućim podacima o stopi nezaposlenosti mladih ljudi, "odlivu mozgova", stalnom naglašavanju potrebe za kontinuiranim obrazovanjem i usavršavanjem, za sticanjem teorijskog ali i praktičnog znanja.Na sve te izazove iSerbia odgovara odlučnom akcijom – svojim projektima! U svemu što radimo vodimo se ključnim vrednostima naše organizacije, a to su inovativnost, fokus na rešenja, održivot i saradnja. Zahvaljujući tome i neumornom radu, PC Press je u januaru 2013. godine iSerbia portal uvrstio u 50 najboljih u Srbiji, a među top 5 najboljih u kategoriji "Obrazovanje i nauka"!

Više info: iSerbia website

TEHNIČKI PREGLED PETROVIĆ

Naš tehnički pregled je jedini na ovom prostoru koji je kvalifikovan i ima Rešenje za rad Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, za vršenje pregleda tehničke ispravnosti motornih vozila, ne samo putničkih već i teretnih vozila svih gabarita i kategorija. To je prednost koju s ponosom ističemo. Arhitektura, infrastruktura i kvalitet radnih mašina atestirani su od strane licenciranih institucija. Celokupno postrojenje građeno je po uzoru na evropske tehničke preglede motornih vozila, poput onih koje možete videti u Austriji, Sloveniji, Nemačkoj i sl. Mi vršimo tehnički pregled motornih vozila uz korišćenje najsavremenije nemačke (MAHA) tehnologije provere tehničke ispravnosti. Takođe, kod nas možete izvršiti i registraciju svog vozila, izvaditi zeleni karton, kasko osigurati vozilo. Ono što nas čini jedinstvenim jeste ponuda svih vrsta životnog osiguranja, osiguranja imovine, putnog i zdravstvenog osiguranja, osiguranje u slučaju nesreće (Unfallversicherung), kao i sve druge vrste osiguranja.

Više info: WEBSITE

PRAKSE.RS

Mesto za aktuelne prakse, volontiranje, obuke, izdvojene oglase, obuke, vesti. 

Više info: PRAKSE.RS WEBSITE

 

ID AGENCIJA

Sve knjigovodstvene usluge na jednom mestu.

KANCELARIJA ZA MLADE LAPOVO

Kancelarija za mlade Lapovo, zadužena je za kreiranje i sprovođenje programa i aktivnosti koje za cilj imaju poboljšanje kvaliteta živaota mladih u Lapovu. Osnivač Skupština opstine Lapovo u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta.

Više info: KANCELARIJA ZA MLADE LAPOVO

KLIK FM ZRENJANIN

Kada nam je Republička radiodifuzna agencija dodelila dozvolu za emitovanje programa, pitali smo Zrenjanince kakav radio bi želeli da slušaju. Na osnovu njihovog mišljenja, definisali smo okvire u kojima ćemo se kretati, da ih naš program ne bi razočarao ni u jednom trenutku. Zrenjaninci su se nedvosmisleno izjasnili da žele radio koji će emitovati samo hitove... i - to smo im i ponudili: pažljivo odabrane hitove koje svi volimo. Hitove osamdesetih i devedesetih, hitove novog milenijuma. Na odabranoj muzici, baziran je naš kompletan program.

Više info: WEBSITE

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.

STUDOMAT portal se bavi obradom studentskih tema i objavljivanjem aktuelnih studentskih novosti, stipendija, konkursa za posao, te informacija sa univerziteta i fakulteta iz Bosne i Hercegovine i zemalja iz okruženja.

Više info: WEBSITE

DNEVNO.RS

Dnevno.rs je nezavisni i objektivni multimedijalni izvor vesti i zanimljivosti na području Srbije i celog sveta. Svojim korisnicima i čitaocima svakodnevno pružamo veliki broj informacija iz najrazličitijih oblasti (politika, informative, društvo, hronika, biznis, lajfstajl, šoubiz, sport, zdravlje, automobilizam, modern tehnologije i IT, istorijske zanimljivosti i humor. Sa akcentom na dnevne, informativne vesti, dnevno.rs prati i šou biz dešavanja, piše o događajima koji su obeležili dan u prestonici, ali se bavi i istraživačkim novinarstvom u vidu analize i ispitivanja aktuelnih tema i problema.

Više info: DNEVNO.RS WEBSITE

AKADEMSKA BEBA

Predstavljamo vam prvi internet portal u Srbiji posvećen studentima koji su se odlučili za roditeljstvo u toku školovanja. Preteča ovog sajta jeste priručnik “Akademska beba” koji je nastao krajem 2013. godine kao proizvod projekta Studentske asocijacije Univerziteta u Novom Sadu. Pored ostalih informacija, sadržaj tog priručnika se takođe nalazi na ovom sajtu, kako bi zainteresovani mogli na pravi način da se informišu o svemu što trudnoća i roditeljstvo u toku studiranja nosi budućim roditeljima.

Više info: AKADEMSKA BEBA WEBSITE

KANCELARIJA ZA MLADE OPŠTINE SAVSKI VENAC

Kancelarija za mlade opštine Savski venac započela je sa radom u avgustu 2008. godine. Ona predstavlja sponu između mladih i lokalne samouprave, odnosno mehаnizаm koji mlаdimа omogućаvа dа sаrаđuju sа institucijаmа, da direktno utiču na donošenje odluka i uključe se u rešаvаnje problemа i dаju svoj doprinos unаpređivаnju kvаlitetа životа lokаlne zаjednice.

Više info:WEBSITE

KANCELARIJA ZA MLADE I SARADNJU SA UDRUŽENJIMA GRADSKE UPRAVE GRADA BEOGRADA

Više info: WEBSITE

eFM STUDENTSKI RADIO

1996. godine, Osnovan eFM Studentski radio - registriran kao medij u Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta pod broj 587 od 1996/05/23, BiH. 

Više info: FB PAGE

STUDENTSKA ASOCIJACIJA UNIVERZITETA U NOVOM SADU

Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu je mlada organizacija čija su osnovna nacela vezana za razvoj i afirmaciju neformalnog obrazovanja na Univerzitetu kao i podizanje akademske, društvene, sportske i ekološke svesti studenata.

Više info: WEBSITE

Partnera i prijatelja
25
Godine saradnje
4
Kafa uz druženje
1000000
Lepih poznanstava
10000000000